FÖRETAGSEVENT

AFTER WORK - FEM KAMP


Ta chansen och boka upp er till en trivsam och rolig kväll tillsammans med kollegorna. Vi tar hand om er hela kvällen och korar till slut företagets vinnande lag i en spännande femkamp som passar alla. Ni kan boka allt från 1,5 timmes femkamp till hela kvällen. Önskas mat och dryck så ordnar vi självklart det också. Kontakta oss för pris och önskat upplägg så skräddarsyr vi en riktigt rolig kväll för ert företag.

CORNHOLE


Hitta rätt känsla och bli belönad i denna populära och snabbt växande sport där pricksäkerhet, taktik och samarbete belönas.

NÄRMAST FLAGG


Greppa en golfklubba och försök komma så nära flaggan som möjligt. Vår golfsimulator gör golf enkelt och roligt för alla.

DISCGOLF


Välj avstånd och försök sätta discarna i discgolfkorgen. Längre avstånd ger högre poäng. Strategi och precision fäller avgörandet.

QUIZ


Slå er ner i fåtöljerna och titta på vårt eget videoquiz. Här gäller det att vara uppmärksam och vaken för att pricka rätt svar.

VÅRGÅRDA PADEL SURPRISE


Denna gren blir vår överraskning. Det kan bli inomhuscurling, biljard, pingis eller en knivig samarbetsövning. Vi har många grenar att erbjuda!