TRÄNING OCH UNGDOMAR

PADELTRÄNING FÖR ALLA


Ung som gammal, nybörjare som elit! Vi erbjuder träningar som kan hjälpa dig att komma igång eller ta din padel till nästa nivå. Vi tränar samma tid varje vecka. Träning är det bästa sättet för att utveckla ditt padelspel. Under träningen skapar man en nära relation med tränaren som följer din utveckling genom hela kursen. Många spelare kombinerar kursen med att delta i vårt seriespel. På det sättet har man alltid minst en stående träning och en match varje vecka. Perfekt kombo som ger maximal utveckling. Tack vare kurs och seriespel får man också träffa många nya spelpartners och har chansen att skapa ett stort kontaktnät inom sporten.

TRÄNING FÖR VUXNA

Har du inte provat på padel än? Då är det verkligen dags! Boka in dig på en träning redan idag. Varje söndag har vi träningstillfälle med utbildad tränare för vuxna mellan 13.30-14.30, oavsett nivå.

Lär dig de grundläggande teknikerna för dina padelslag eller utveckla din teknik för mer avancerade slag med en utbildad tränare.

 

TRÄNING FÖR BARN & UNGDOMAR

Hos oss finns det barn och ungdomskurser! Är ditt barn mellan 7 och 17 år och intresserad av att träna padel? Maila oss på info@vpadel.se eller kom till hallen så hjälper vi dig. Vi har träning på söndagar mellan kl. 10:00-11:00 6-8 år, 11:30-12:30 9-13 år, 12:30-13:30 14-17 år,